RING OSS - 018-444 54 50

Dränering Uppsala

RING OSS - 018-444 54 50

Om oss

Vi har all utrustning och behörighet som krävs för att utföra dränering i Uppsala.

Välkommen till oss på LEE Mark konsult AB! Vi är ett litet bolag med stor erfarenhet! Redan vid 15 års ålder dränerade grundaren Lars-Erik sitt första hus tillsammans med sin far. Intresset för hantverket växte och idag utför vi flertalet tjänster så som bygge av husgrund, byte av vatten och avlopp samt dränering i Uppsala. Vi riktar främst in oss på entreprenader i Dalarna, Gästrikland, Västmanland och Uppland. Som kund kan du vara trygg med att vi bara arbetar med välkända märken och vi lämnar dessutom bland de längsta garantierna i branschen på alla våra jobb. Så nästa gång det är dags att utför dränering i Uppsala – kontakta oss!

Är du i behov av dränering i Uppsala? Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Vi erbjuder gratis offert

Vi är idag fem anställda på företaget men personalstyrkan växer ständigt. Vi tar oss an alla uppdrag oavsett storlek och vid behov hyr vi in både extra personal och andra behöriga branschkollegor som har tillgång till ytterligare maskiner. Allt för kunna utföra våra kunders behov och önskemål! Vi har även en gedigen maskinpark som gör att vi kan utföra fina helhetslösning av dränering i Uppsala.

När du anlitar oss för dränering i Uppsala kommer vi alltid ut till platsen och besiktigar källaren samt dokumenterar fuktvärden i källarväggarna. Detta så vi tydligt kan mäta förbättringarna över tid. Vi lämnar dessutom gratis offert på alla våra arbeten, så som dränering i Uppsala. 

Prisvärd dränering i Uppsala med lång garanti

Att utföra en dränering i Uppsala av din fastighets källare skapar en bättre inomhusmiljö. Värmeisolering samt fuktskydd är en viktigt del för att både behålla värmen i källaren men också för att minska risken för olika allergier. Vi använder oss av märket Optidrain, ett kappilärbrytande och värmeisolerande system som håller källarväggen torr och och huset varmt. Vi är sedermera certifierade i källardräneringar av Fuktspärrteknik, vilket innebär att vi genomgått en utbildning med godkänt referensarbete för isolering med just Optidrain. Vi har även certifierade inom Bas P och Bas U samt Diplomat avlopp.

För alla våra kunders trygghet lämnar vi också extremt förmånliga garantier på våra arbeten. För dränering i Uppsala lämnar vi 15 års garanti och på avlopp samt husgrunder ligger garantin på 10 år. Garantier som är bland de bästa att finna på marknaden. Har du frågor eller vill diskutera en eventuell dränering i Uppsala? Kontakta oss så berättar vi mer! 

            Vi är utbildade inom BAS U och BAS P.                            Vi använder Opti Drain.

 

                                                                                            Vi är certifierade inom fuktspärrsteknik.