RING OSS - 018-444 54 50

Dränering Uppsala

RING OSS - 018-444 54 50

Dränering

Vi utför dränering i Uppsala på bland annat husgrunder.

Är din fastighet i behov av en dränering? Vi är specialister på dränering i Uppsala och har lång erfarenhet att dränera hus som fått fuktskador. Ett ordentligt dräneringsarbete avleder vatten och fukt från marken runt huset men förbättrar även inomhusmiljön avsevärt. En dränering i Uppsala kan vara speciellt viktigt i de hus som har källare och som riskerar att ta in regnvatten utifrån. Med vår höga kompetens och långa garantier utlovar vi en säker och prisvärd dränering i Uppsala. 

Kontakta oss och få en gratis offert på dränering i Uppsala!

Prisvärd och hållbar dränering i Uppsala

En fungerade dränering i Uppsala är ett måste om du äger en fastighet. Dels för att det leder bort grundvatten men också så att regnvatten eller vatten från smält snö inte samlas vid husets grund. Om din dränering i Uppsala inte fungerar effektivt samlas vattnet istället vid husgrunden, något som på sikt leder till att fukt tränger sig in i husets grund och källare och resulterar i fuktskador. Över tid kan detta leda till att armeringen rostar och att huset sätter sig. Hittar fukt in i din källare kan det utvecklas mögel, något som kan utgöra en stor olägenhet för de som vistas i bostaden. Händer detta behöver du hjälp snarast. Vi är experter på dränering i Uppsala och vet hur arbetet ska utföras snabbt, korrekt och med ett strålande resultat. 

15 års garanti på dränering i Uppsala 

När vi utför dränering i Uppsala använder vi oss bland annat av märket Optidrain, en kappilärbrytande och värmeisolerande system som håller källarväggen torr och och huset varmt. Vi är certifierade i källardräneringar av Fuktspärrteknik, vilket innebär att vi genomgått en utbildning med godkänt referensarbete för isolering med Optidrain. Optidrain är ett kappilärbrytande och värmeisolerande system som håller källarväggen torr och och huset varmt. När du anlitar oss för dränering i Uppsala lämnar vi alltid 15 års garanti på vårt arbete! 

Våra yrkesutbildade medarbetare har en lång erfarenhet inom branschen och vet hur arbetet ska utföras för att uppnå ett högklassigt resultat med en lång livslängd. Vi utför dränering i Uppsala under hela året! Vi kommer alltid ut till platsen och besiktigar källaren samt dokumenterar fuktvärden i källarväggarna. Detta så vi på ett enkelt sätt kan mäta förbättringarna över tid. Vi lämnar dessutom gratis offert på dränering i Uppsala. Har du frågor eller vill få svar på om du behöver en dränering i Uppsala? Kontakta oss så berättar vi mer! 

Våra medarbetare utför dränering i Uppsala.

Bild från ett jobb där vi utförde dränering av bostad.